Nina Bye – Veien til Miss Norway 2019

HEI!

Mitt navn er Nina Silsith Bye og jeg er en av semifinalistene i årets Miss Norway!

61545617_869336116739671_6614948852220821504_n

Min opprinnelse er halvt Thai og halvt Norsk. Jeg bor i Levanger  som ligger nord i Trøndelag sammen med min familie. Jeg er 24 år gammel og 186cm høy. Dette gjør meg til den høyeste deltakeren i årets Miss Norway. Jeg har et stort ønske om å gjøre noen viktige forandringer her i verden, og å gjøre verden til et lettere sted for mange mennesker som ikke har det så bra. Jeg brenner spessielt for mental helse, og jeg mener dette er noe som allt bør ta alvorlig. Mange trenger hjelp, og det er derfor veldig viktig at hjelpen er nær de som spessielt trenger den.

Sjekk ut bloggen min på Miss Norway

På min reise mot Miss Norway har jeg fått et team med personer som hjelper meg. Selv om jeg her utdyper noen personer som “Teamet mitt”, er det mange som støtter meg, og hjelper meg på veien!

 


 

Skjermbilde 2019-04-22 kl. 08.49.16

INGUNN MARIE ROEL – Daglig leder ved Norsk frisørskole og min Make-up artist.

Ingunn Marie har over 20 års erfaring innen hår og make-up. Hun bor i Levanger og pendler til Trondheim der Norsk frisørskole holder til.

Du finner Ingunn Marie på tlf: 9847 5659 eller på FACEBOOK
E-post: ingunn.roel@norskfrisorskole.no


 

Ingmar Iversen

INGMAR IVERSEN – Daglig leder og eier av Nobra Foto og min offisielle fotograf.

Ingmar har mange år bak seg som fotograf, og har drevet både nasjonalt og internasjonalt. Han bor i dag sammen med sin familie i Trondheim og bruker et STORT og tivelig studio som ligger på Nyhavna i Trondheim.

Du finner kontaktinformasjonen her på hjemmesiden!


BLI MED MEG PÅ FOTOSHOOT

 

 

Trønder-Avisa  laget våren 2019 en reportasje om meg, noe jeg synes det var veldig spennende! Jeg fikk hele fire sider i avisen! Til sammen tok selve reportasjen to uker, som gjorde meg sikker på at det ville bli en bra artikkel. Trønder-avisa la mye arbeid i den. Ifra Trønder-Avisa var journalisten Per-Magne Midjo og fotografene Johan Arnt Mesgård og Marius Langfjord med. De fulgte meg hele veien ifra Levanger til Trondheim. Det er ikke det at det er en veldig lang strekning sånn sett, men det tar halvannen time én vei, så de brukte jo til sammen hele 3 timer på selve turen. I Trondheim var de med meg på make-up og senere en fotoshoot.

 

 


 

Offisielle bilder av meg

 

Dere kan kontakte meg på:

kontaktninasb@gmail.com

Facebook – Nina Bye